Vertel eens wat meer over jezelf

Ik ben Ilse van de Peppel, 22 jaar oud en ik woon bij mijn familie in Veenendaal. Gelukkig hoef ik niet elke dag op en neer te pendelen, want mijn vriend woont in Arnhem. Handig voor mijn school en afstuderen.

 

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding ICT aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Mijn derdejaars stage was gericht op Front-end development, terwijl mijn afstuderen zich nu juist ook zal focussen op Back-end development. Leuk om op deze manier meerdere facetten van de development wereld mee te krijgen!

 

Thuis staat bij mij altijd de muziek aan. Ik ben dol op dubstep, rock, heavy metal en de laatste tijd klinkt Green Day veel uit mijn speakers. Ik heb ze laatst live gezien, dat was heel gaaf. Ook vind ik het leuk om te gamen.   

Ilse Van De Peppel Gecomprimeerd

Wat maakte dat je weer terug bent gekomen op ‘ons’ honk?

Dat is makkelijk: de sfeer. Ik voel mij thuis in het team. Iedere derde woensdag van de maand is vaste prik in mijn agenda, dan wordt de spelletjesavond georganiseerd. Ook heb ik nog een revenge staan voor een potje poolen met Christiaan. Dat kon ik natuurlijk niet laten zomaar voorbij laten gaan.

En, last but not least, ik vind mijn afstudeeropdracht erg interessant.

Wat ga je precies doen bij Orange Juice?

Orange Juice maakt Umbraco websites, waarmee klanten zelf hun content kunnen plaatsen. Dit gebeurde altijd meer vanuit een generieke omgeving. Na de recentelijke update van Umbraco is het makkelijker geworden om de omgeving per klant te personaliseren.

Tijdens mijn afstuderen mag ik uitzoeken welke mogelijkheden deze update biedt: welke features zijn nuttig? Welke opties zijn er om te personaliseren? Wat missen, en willen, wij? Uiteindelijk mag ik de doorvertaling in het systeem ook zelf gaan maken. Super interessant.

Het doel is om daarmee de beheerervaring van Umbraco te verbeteren. Hiervoor zal ik intern gaan samenwerken met zowel het development als het online marketing team.

Wat hoop je te leren tijdens je stage?

Ik vind het interessant dat ik nu ook meer met Back-end development ga doen, na de focus op Front-end in mijn derdejaars. 

Met mijn opdracht ga ik namelijk de Back-end van Umbraco leren kennen. Ik ben benieuwd hoe het technisch allemaal in elkaar zit. 

Wat geeft jou energie?

Ik krijg energie van ‘alleen-tijd’. Ik laad op wanneer ik alleen ben en tijd heb om een boek open te slaan. Of lekker kan gamen of muziek kan luisteren. Na wat me-time vind ik het leuk om wat met vrienden/familie te doen. Echt blij maak je mij met competitieve spelletjes. En ja, ik houd van winnen. Verliezen is jammer ;-)

Leuk vind ik dat er bij Orange Juice ook tijd is voor spelletjes. Of het nu is met een potje poolen of tafeltennis in de pauze, of tijdens de spelletjesavond: ik ben erbij!

 

We zijn erg blij dat Ilse ons team is komen versterken! Wil jij ook werken bij Orange Juice? Neem een kijkje bij onze vacatures, want wellicht zit er een functie voor jou bij.