Vertel eens wat meer over jezelf

Mijn naam is Jowen Teunissen en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding Communication & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem. Ik woon nog thuis bij mijn moeder in Huissen en bij mijn vader in Elst, dichtbij Orange Juice dus.

Naast mijn studie vind ik het leuk om te tafeltennissen en kickboksen. Deze twee sporten doe ik dan ook op wekelijkse basis! Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en houd ik erg van muziek. Een leuke, en stiekem ook dure, hobby van mij is dan ook naar concerten gaan om mijn longen uit mijn lijf te schreeuwen. Dat laatste doe ik soms ook tijdens mijn werk. Als bijbaan werk ik namelijk achter de bar bij festivals en evenementen! Dit vind ik erg leuk om te doen en zo maak ik ook hele toffe dingen mee.  

Jowen V

Waarom Orange Juice?

Binnen mijn opleiding zijn er verschillende profielen, ik heb gekozen voor het Business Media Design profiel. Dit houdt in dat ik meer de marketing kant op wil gaan. Mijn zoektocht naar een marketing stage begon online. Ik zocht een afstudeerplek in de buurt en kwam op de bedrijvenmarkt van de HAN uit. Orange Juice nam deel aan deze markt en ik besloot het bedrijf een mail te sturen. Al snel werd ik uitgenodigd voor een gesprek, de energie en nieuwsgierigheid van de medewerkers richting mij sprak me direct aan. Ik werd warm ontvangen en werd erg enthousiast van het eerste gesprek. Al snel na het leuke gesprek kwam het tekenmoment en ben ik nu officieel stagiair bij Orange Juice. 

Wat ga je precies doen bij Orange Juice?

Ik ga afstuderen bij Orange Juice. Dit houdt in dat ik elke week twee dagen meewerk en de resterende drie dagen aan de slag ga met mijn eigen onderzoek. Mijn eigen onderzoek gaat over de huidige communicatiestrategie van Orange Juice en hoe deze eventueel verbeterd kan worden. Richting het einde van de periode wil ik ook al beginnen met de implementatie van mijn onderzoek. 

Waar ben je extreem goed in?

Dit vind ik een lastige vraag om te beantwoorden maar als ik iets moet kiezen dan zou ik mijn enthousiasme noemen. Ik ben een heel enthousiast persoon en dat betekent dat ik veel energie met me meebreng. Deze energie breng ik ook graag over naar anderen. Dit komt ook terug in mijn werk, ik ben altijd enthousiast om aan het werk te gaan en ga graag elke uitdaging aan. 

Wat maakt jou vrolijk?

Ik word erg vrolijk van muziek, ik kan het helaas niet zelf maken maar ik luister er graag naar. Een paar van mijn favoriete artiesten zijn: Muse, Nothing But Thieves, Olivia Rodrigo, Billie Eilish, MÃ¥neskin en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ga graag naar concerten en werk ook achter de bar bij evenementen en festivals. Hier krijg ik enorm veel energie van! 

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Over vijf jaar heb ik mijn hbo-diploma en ben ik hopelijk ook in het bezit van mijn master in communicatiewetenschap. Tegen die tijd hoop ik een leuke baan in marketing gevonden te hebben. 

We zijn erg blij dat Jowen ons team is komen versterken! Wil jij ook werken bij Orange Juice? Neem een kijkje bij onze vacatures, want wellicht zit er een functie voor jou bij.