Vertel eens wat meer over jezelf

Mijn naam is Sasja, ik ben 21 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar van de opleiding Commerciële Economie. Tot mijn vijftiende heb ik in Alphen aan den Rijn gewoond, hierna ben ik verhuisd naar het Oosten van het land. Momenteel woon ik op kamers in Arnhem. Maar ik ben ook te vinden bij mijn ouders in Rekken, een klein dorpje in de achterhoek.

Ik ben een sociaal persoon en vind het leuk om tijd door te brengen met mijn vriend of vriendinnen. In mijn vrije tijd geniet ik er van om met mijn huisgenootjes leuke dingen te doen, met vriendinnen het terras op te gaan en in de tijd die ik over heb ben ik te vinden in de sportschool!

Sasja Vergeer (2)

Waarom Orange Juice?

Orange Juice heb ik leren kennen tijdens de door de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) georganiseerde ‘stagemarkt’. Samen met andere studenten was ik op zoek naar een meewerkstage vanaf september. Het eerste bedrijf waarmee ik aan de praat raakte en waarmee het direct klikte was Orange Juice. De energie en het enthousiasme van Nina, Siebe en Mattie zorgden er voor dat ik er al snel achter kwam dat deze digitale agency goed bij mij paste.

Wat ga je precies doen bij Orange Juice?

Tijdens mijn stage periode ga ik aan de slag met verschillende aspecten binnen de digitale marketing. Denk hierbij aan content marketing, SEO/CRO en SEA.  Ik wil aan de hand van deze stage erachter komen waar mijn interesses liggen en kijk er naar uit om alle theorie toe te kunnen passen in de praktijk.

Waar ben je extreem goed in?

Iets wat mij kenmerkt is waarschijnlijk mijn doorzettingsvermogen, als ik iets in mijn hoofd heb dan doe ik er ook alles aan om dat te laten lukken. Daarnaast ben ik ook een sociaal persoon en vind ik het leuk om in contact te komen met nieuwe mensen.

Wat maakt jou vrolijk?

Van verschillende dingen kan ik vrolijk worden, denk aan de simpele dingen zoals heerlijk eten, samen zijn met vriendinnen en familie. Maar ik kan ook erg genieten van sporten, wandelen of een serie kijken op de bank.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Over vijf jaar hoop ik mezelf verder ontwikkeld te hebben in mijn vakgebied en een beter inzicht in mijn interesses te hebben. Ik kijk enorm uit naar de toekomst maar ik focus mij nu eerst op het behalen van mijn HBO diploma en een eventueel daaropvolgende master.

We zijn erg blij dat Sasja ons team is komen versterken! Wil jij ook werken bij Orange Juice? Neem een kijkje bij onze vacatures, want wellicht zit er een functie voor jou bij.