Vertel eens wat meer over jezelf

Mijn naam is Adriënne, ik ben 36 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Toch heb ik ook een Arnhems hart: ik ben er immers geboren en getogen. Ik heb de opleiding sport, gezondheid en management gevolgd. Daarna heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt, zo heb ik onder andere vijf jaar bij Menzis gewerkt. Daar hield ik mij bezig met relatiebeheer, externe communicatie en grote offertetrajecten. De laatste vijf jaar ben ik werkzaam geweest in de reisbranche, waar marketing een onderdeel was van mijn takenpakket. Hier ontdekte ik mijn interesse voor het creëren van content, schrijven van teksten en andere marketing gerelateerde activiteiten. Ik merkte alleen dat ik op zoek ben naar meer verdieping in het vakgebied. Zodoende kwam ik terecht bij Orange Juice.

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn. Zo loop ik hard in het bos en wandel ik graag langs de Spiegelwaal. Daarnaast ben ik vaak te vinden op het terras, waar de borrelplanken favoriet zijn. Als muziekliefhebber ben ik ook een graag geziene gast op muziekfestivals.

Adrienne Jongerius

Waarom Orange Juice?

Via LinkedIn kwam ik de vacature voor content marketeer tegen. De schrijfstijl sprak me direct heel erg aan. Ik werd uitgenodigd om op een andere manier te solliciteren dan de gebruikelijke sollicitatiebrief. Dat triggerde mij en gaf mij het gevoel dat Orange Juice echt op zoek is naar een persoonlijke match. Een gevoel dat werd bevestigd tijdens mijn sollicitatiegesprek, het voelde meteen aan als fijne en warme omgeving. Daarnaast sprak de pijler energie mij erg aan, ik vind het leuk om met elkaar mooie resultaten te behalen en er tegelijkertijd ook voor te zorgen dat iedereen goed in zijn vel zit en in zijn kracht staat.

Wat ga je precies doen bij Orange Juice?

Ik ben de nieuwe content marketeer, ik ga mij bezighouden met storytelling en het enthousiasmeren en inspireren van doelgroepen. Samen met mijn collega’s van online marketing zorgen we voor meer conversies en bezoekers op de website van onze klanten en Orange Juice.

Waar ben je extreem goed in?

Ik ben een echte verbinder, een mensenmens. Zowel intern als extern wil ik lijntjes leggen om tot goede samenwerkingen te komen. Daarnaast vind ik het leuk om goede energie in het team te brengen en met elkaar mooie resultaten te bereiken. Als teamplayer sta ik graag midden in de organisatie en vind ik het leuk om samen te werken met collega’s en natuurlijk onze klanten. Een vlotte pen hoort misschien ook wel tot mijn talenten.

Wat maakt jou vrolijk?

Ik word blij wanneer we als team met bevlogenheid en onderlinge behulpzaamheid mooie resultaten weten te behalen. Dat je samen die stip op de horizon zet en de vrijheid hebt om de weg naar die stip in te vullen. Het kan ook niet anders in mijn functie, maar een andere dikke energiegever is creëren: van niks, iets maken.

 

Op persoonlijk vlak probeer ik zoveel mogelijk uit het leven te halen. De dagen te plukken door mooie avonturen te beleven in de grootste én kleinste zin van het woord.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Dat vind ik een lastige vraag. Over vijf jaar ben ik hopelijk op een plek waar ik met leuke collega’s mooie dingen (lees: Orange Juice) kan creëren. Privé hoop ik dan nog steeds veel mooie en nieuwe dingen te mogen ervaren: van het maken van reizen en leuke uitjes tot dansen op muziekfestivals en de kleine genietmomenten met familie en vrienden.

We zijn erg blij dat Adriënne ons team is komen versterken! Wil jij ook werken bij Orange Juice? Neem een kijkje bij onze vacatures, want wellicht zit er een functie voor jou bij.